10/12/08

Fashion victims

Όταν οι κουκούλες δεν είναι πια της μόδας...


Δυστυχώς όμως η μόδα αυτή έχει παρατηρηθεί και καταγραφεί πολλαπλές φορές στο παρελθόν χωρίς απ' ότι φαίνεται κανένα απολύτως αποτέλεσμα...

Αντιθέτως, το κίνημα αυτό παραμένει, προχωρά και δρα ελεύθερα ποζάροντας απροκάλυπτα μπροστά στους φακούς της δημοσιότητας.

Εμφανίσεις αυτών μπορεί κανείς να παρακολουθήσει εντελώς δωρεάν σε όλα τα τηλεοπτικά κανάλια κατά την διάρκεια συγκεντρώσεων τους για την απόλαυση των αγαπημένων τους εκτονωτικών χόμπι, window shopping και επίδειξη αλλοδαπών accessories.

Fascist Fashion 2008.

Φωτογραφίες: Indymedia

12 πλοηγήσεις:

PN είπε...

Aν δεις κάποιους πάντως από τους "κουκουλοφόρους" να πηγαίνουν μετά και για καφεδάκι με κάνα αστυνομικό (άνευ κουκούλας βέβαια...το είπες και μόνος σου...δεν είναι στη μόδα), μην σου κάνει και τόσο εντύπωση!!!

musicbug είπε...

Tha parathesw ti dilwsi tou Gianni Kotsira pou me kalyptei 100% se ayta pou pistevw kai mesa se liges grammes ta leei ola:

"Μετά τα τελευταία γεγονότα και συμμετέχοντας στην οδύνη και το θυμό για την εν ψυχρώ δολοφονία του μικρού Αλέξανδρου δεν θα μπορούσα να γιορτάσω οτιδήποτε. Αναβάλλω την προγραμματισμένη για την Παρασκευή απονομή στο Public και σας καλώ όλους να συμμετέχουμε στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας για τον άδικο χαμό του μικρού μας Αλέξανδρου αλλά και για την γενικότερη πολιτική κατάσταση. Ας μην φοβόμαστε τους ΄΄κουκουλοφόρους΄΄. Δεν κρύβουν πιά τα πρόσωπά τους. Μπορείτε να τους δείτε όλοι μέσω της τηλεόρασης στη Βουλή στα έδρανα της Κυβέρνησης..."

Λακων είπε...

Αηδία! Και κάποιοι άλλοι που φοράνε κουκούλες όπως ακριβώς οι προδότες που συνεργάζονταν με τους ναζί καθοδηγούνται απο συγκεκριμένα κόμματα.
Χρησιμοποιούνται και τα θύματα τους είναι ο μέσος Έλληνας.

rain είπε...

"Την προδοσία πολλοί αγάπησαν
Τον προδότη κανείς"
Αντε μωρέ
Μια παρέα είναι όλοι που χωρίζουν σε μια γωνία..

πνευμα είπε...

μια μόδα τόσο παλία όσο και ο ίδιος ο άνθρωπος...

patsiouri είπε...

Κανονικά με κουκούλες θα έπρεπε να κυκλοφορούν μόνο οι τρακόσιοι που ξέρουμε όλοι...

fpboy είπε...

Δουλεία και αυτή....
Ασφαλίτης....
Σκατάς και ξεφτίλας

KitsosMitsos είπε...

Κοίτα να δεις τι βρίσκεις άμα ψάξεις...

kat. είπε...

η συνέχεια της κουκούλας ποια είναι;
το σκουφάκι;

Natalia είπε...

σου ευχομαι χαρούμενες γιορτές κι ευτυχισμένη και δημιουργική νέα χρονιά

κι ας αφήσουμε αυτές τις μέρες τους κουκουλοφόρους στο πίσω μέρος του μυαλού μας για λίγο...

konstantinos είπε...

Αυτό ακριβώς! Το κίνημα δεν κερδίζει κάτι με τις κουκούλες και τα επεισόδια, άρα κάποιος άλλος κρύβεται από πίσω. Κάποιος που θέλει να πείσει τον κόσμο για πιο εντατική αστυνόμευση και μέτρα ασφαλείας και πρόληψης...

Sotona Dos είπε...

check:
http://stereotype-person.blogspot.com/

kali xronia mr axona!